02. 10. 2018.
 

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da se Pučko otvoreno učilište Bjelovar ove godine uključuje u obilježavanje Tjedna cjeloživotnog učenja i kampanju koju već dvanaestu godinu organizira Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.
Svi su događaji koje organiziramo otvoreni za javnost.

Pozivamo i dobrodošlicu želimo svim zainteresiranima.

U srijedu, 3. listopada u 14 sati u prostoru POU Bjelovar (V.Nazora 9 u Bjelovaru, prvi kat) u suradnji s HOK-Obrtničkom komorom Bjelovarsko-bilogorske županije predstavit ćemo majstorske ispite i pripreme za majstorske ispite.

U četvrtak, 4. listopada u 13 sati, također u prostoru POU Bjelovar (V.Nazora 9 u Bjelovaru, prizemlje) u suradnji s Centrom za informiranje i savjetovanje o karijeri Bjelovar  organiziramo radionicu „Naučimo vještine aktivnog načina zaposlenja“.

Istoga dana, u 19 sati u dvorani 1 Veleučilišta Bjelovar (A.B. Šimića 1 u Bjelovaru, prizemlje), našim sugrađanima i svim zainteresiranima predstavljamo temu „Wellbeing – sreća nije dovoljna“. Nakon Rovinja i Weekend Media Festa prije dva tjedna, Bjelovar je prvi grad u kojemu će biti predstavljena ta životna filozofija osobnog razvoja i postignuća. Riječ je o motivaciji širenja spoznavanja i učenja do kraja života, u cilju vlastite dobrobiti, razvoja i postignuća.
S temom će nas upoznat Lana Horak Pajić, nekadašnja učenica bjelovarske Gimnazije, a danas respektabilna psihologinja s diplomom programa Coaching and Menthoring s Oxforda, savjetnica za karijeru, čije je područje interesa organizacijska psihologija i kreativnost.

Datum Vrijeme Mjesto Tema Organizator Predavači

3. listopada

SRIJEDA

14 sati

POU Bjelovar,

V.Nazora 9,
Prvi kat

Predstavljanje majstorskih ispita i priprema za ispite POU Bjelovar
I HOK – Obrtnička komora Bjelovarsko-bilogorske županije
Martina Trupac (OK BBŽ) i Slobodan Kaličanin (POU Bj)

4. listopada

ČETVRTAK

13 sati

POU Bjelovar,

V.Nazora 9,
Prizemlje

„Naučimo vještine aktivnog načina zaposlenja“
(radionica)
POU Bjelova i CISOK  Bjelovar Ivana Marić i Lucija Večerić

4. listopada

ČETVRTAK

19 sati Veleučilište Bjelovar. A.B. Šimića 1,
Dvorana br. 1, prizemlje
„Wellbeing – sreća nije dovoljna“ POU Bjelovar Lana Horak Pajić, psihologinja

 

  Vijesti i događanja - Sve